Over ons

In 1962 startte Jan Kamphorst sr. als loonwerker door boeren in de buurt te helpen. Zijn zoons Henk en Beert zetten dit werk voort en kochten in 1969 hun eerste kraan achter de tractor. Dat was het begin van Fa. Kamphorst als bedrijf voor grondverzet, een specialisme dat steeds belangrijker werd in de loop van de jaren.
 
Tegenwoordig staat het familiebedrijf onder leiding van Jan en Leendert, de zonen van Beert. Zij hebben de werkzaamheden uitgebreid op meerdere terreinen o.a. grondwerk, straat- & asfaltwerk, rioolwerk, sloopwerk, recycling, agrarisch loonwerk, verhuur van machinerie en ontwerp&advies. Bij het werk maken we gebruik van ons uitgebreide machinepark, dat zorgvuldig wordt onderhouden in onze eigen werkplaats.
 
Fa. Kamphorst werkt veel voor overheden, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in de wijde regio én voor particulieren. Ruim 30 gekwalificeerde medewerkers en een groot netwerk aan professionals staan voor u klaar om ieder project, van groot tot klein en van ontwerp tot uitvoering, te verzorgen. Daardoor kunt u úw project optimaal realiseren!
 
Benieuwd welke bergen wij voor u kunnen verzetten?
U bent van harte welkom bij ons bedrijf aan het Rodeschuurderwegje 26-28 in Ermelo.
 
Openingstijden:  
maandag – donderdag:
vrijdag:
07.00 –  17.30 uur
07.00 –  17.00 uur
Zaterdag:  
8.00 – 12.30 uur
 

 
Klik op de link voor onze aangepaste openingstijden: 
Openingstijdenkerst2023-2024.pdf
 
Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0341 – 55 20 25, info@firmakamphorst.nl
 
Beert, Jan en Leendert Kamphorst
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Duurzaam & groen
Wilt u een steentje bijdragen aan een groene toekomst? Fa. Kamphorst ook! Ons nieuwe pand houden wij milieuvriendelijk op temperatuur met aardwarmte, we werken met zuinige machines voorzien van de nieuwste technieken en afvalmaterialen recyclen wij zoveel mogelijk. Van begin tot eind: duurzaam & groen!